Kuka on Laurell?

Kuka on Laurell?

Varmaankin sellainen kysymys, jota teistä moni miettii ja pohtii. Noh, minäpä kerron!

Olen Tampereelta lähtöisin oleva, nykyisin Hämeessä asusteleva artisti-biisintekijä, jääkiekkotoimittaja, muoti- ja kosmetiikkaintoilija, feministi, sekä mielipidekirjoittaja/blogisti. Siinä on aika paljon asiaa, mutta sellainen minä olen! No, puretaan nyt jokaista asiaa hieman;

Musiikkiurani alkoi jo nuorella iällä. Lauloin ja fiilistelin musan mukana jo ennen kuin osasin puhua. Ensimmäisen julkisen esiintymisenikin tein jo vuonna 2007, ollessani tuolloin 8-vuotias. Tieni vei monien kokemusten ja mutkien kautta lopulta Kaiku Recordings -nimiseen levy-yhtiöön, jonka listoilla olen ollut jo keväästä 2016 lähtien. Omaa musiikkiani saadaan vielä odottaa, mutta voin luvata, että sitä on tulossa!

Aloitin Jatkoaika.comin palveluksessa jääkiekkotoimittajana ja -kolumnistina marraskuussa 2019. Minulla on ollut suuri palo urheilua kohtaan aina, joten on hienoa päästä kyseisen asian parissa hommia tekemään!

Kosmetiikka ja muoti ovat puolestaan olleet minulle aina tärkeä ja iso asia. Minulla on tarkka linja siihen, miltä tahdon näyttää ja millaisia vaatteita päälleni puen. Se ei tarkoita sitä, että ”mieleni valikoima” olisi suppea, vaan ainoastaan sitä, että hakemiseen täytyy käyttää vähän aikaa ja mielikuvitusta. Meikkeihin ja kosmetiikkaan liittyvä into sai alkunsa jo pienenä, se on kuitenkin viimeisen parin vuoden aikana noussut ennennäkemättömiin sfääreihin minussa. Jaksan käyttää vaikka kokonaisia päiviä ainoastaan siihen, että testailen tuotteita ja lookkeja. Tarkka olen niistäkin. Kenties näillä sivuilla nähdään joskus jotain näihin aiheisiin liittyvää?

Feminismi kuulostanee sanana aika luotaantyöntävältä monelle ihmiselle. Se johtunee siitä, että kuten lähes kaikissa asioissa, joskus ”one dumbass ruins it for everyone”, nimiä mainitsematta. Minä olen itse ollut kuitenkin feministi aina ja allekirjoittanut feministiset arvot.  Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen meistä on samanarvoinen ja saa tässä maassa ja maailmassa samanlaiset mahdollisuudet ja oikeudet. Minulle on myös erittäin tärkeää se, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt otettaisiin Suomessa paremmin huomioon. Meitä on nimittäin monta!

Julkaisin ensimmäisen blogini vuonna 2013. Tuota kyseistä blogia ei valitettavasti pysty enää mistään näkemään, koska piilotin sen vuonna 2016 ja lopulta poistin vuotta myöhemmin. Syynä siihen oli lähinnä se, että olin ”kasvanut ulos” siitä blogista ja tyylistä, jolla kirjoitukset tehtiin. Hyviäkin juttuja oli paljon, esimerkiksi mielipidekirjoitukseni Särkänniemen delfiinien ”salasiirrosta” sai aikaan aikamoisen mylläkän. Blogiani luki tuon kirjoituksen julkaisemisviikolla peräti 76 000 ihmistä. Blogikirjoitusteni keskimääräinen lukijamäärä oli yleensä 800-1 000 luokkaa. Tänne sivuille tullaan julkaisemaan varmasti paljon erilaisia kirjoituksia, erilaisista aiheista. En aio kuitenkaan alkaa täällä mitään säännöllistä päiväkirjaa alkaa pitämään, vaan kirjoitan silloin kun fiilistä on. Niin se on hedelmällisintä minulle ja myös teille, arvon lukijat.

Onnittelut! Olet jaksanut lukea minun jaarittelut loppuun saakka, kiitos siitä. Toivottavasti tämä kirjoitus hieman avasi, että kuka täällä ruudun toisella puolella luuraa ja kuka näitä tekstejä oikein kirjoittelee. Minuun saa yhteyden monessa eri foorumissa, jos jotain jäi vielä hampaankoloon. Kysyä saa ja pitää, jos siltä tuntuu! 🙂

– Laurell