Päivitystä musan saralla

Ajat vaihtuu ja viisarit liikkuu

Oikein hyvää heinäkuuta kaikille rakkaille mun sekoilujeni seuraajille! Kesäkuu tuli ja meni ja kovan viisukirjoitusrupeaman jälkeen ajattelin, että näiden sivujen on hyvä antaa ”huilata” hetki. Nyt on kuitenkin tullut aika palata niin sanotusti sorvin ääreen erittäin tärkeän aiheen kera.

”Ajat vaihtuu ja viisarit liikkuu”. Otsikoin tämän postauksen tuolla lauseella, koska se kuvaa hyvin fiilistäni, mikä minulla on musiikin suhteen ollut viimeisten vuosien ja ennen kaikkea kuukausien aikana.

Miksi minulta ei ole vielä julkaistu musiikkia?

Se on kysymys, joka minulta kysytään yllättävänkin usein. Minua harmittaa teidän, useiden uskollisten seuraajien puolesta, koska lupaamaani musiikkia ei vielä olla julkaistu.

No mikä siihen nyt sitten on syynä? Yksinkertaisesti se, että oman jutun ja oman soundin löytäminen on ollut äärimmäisen vaikeaa. Olen kirjoittanut musiikkia aktiivisesti nyt n. vuoden ajan (aktiivisesti -sanalla tarkoitan päivittäisellä tasolla) ja yrittänyt löytää kipinää ja motivaatiota, joka veisi minut aihioineni oikeaan suuntaan.

Olen viimeisen puolen vuoden aikana kirjoittanut enemmän musiikkia, enemmän HYVÄÄ musiikkia, kuin koskaan ennen.  Olen kirjoittanut musiikkia suomeksi ja englanniksi. En ole oikeastaan aiemmin edes vielä päättänyt laulu- ja kirjoituskieltäni, koska oma juttu on ollut niin pahasti hukassa. Ensimmäiset omat hittiaihioni ovat syntyneet vasta aivan lähiviikkoina. Ainakin minulla on vahvasti sellainen tunne.

Ilokseni voin kertoa, että nyt tuntuu vahvasti siltä, että olen löytänyt oman soundini, oman juttuni, oman tyylini. Viimeisten kuukausien ja etenkin viimeisen kuukauden aikana tekemäni aihiot ovat olleet _ensimmäisiä_, joiden takana voin seisoa sataprosenttisesti ja ylpeänä kertoa niiden olevan sitä ”minun juttuani”. Nyt se kova tekeminen siis vasta alkaa.

Jatkosuunnitelmat musiikin parissa

Suunnitelmia jatkon varalle on paljon. Teemme isäni Frogleyn kanssa duokeikkoja aktiivisesti ja sitä kautta pääsen olemaan musaa kuuntelevan yleisön kanssa fyysisesti tekemisissä, mikä on minulle äärimmäisen tärkeää.

Kuten sanottua, nyt se kova tekeminen vasta alkaa. Kirjoitan tällä hetkellä enemmän musiikkia kuin koskaan eläessäni aiemmin. Kirjoittamisesta on vihdoin tullut minulle työ. Odottakaa vain, Laurell is coming!

Suuri kiitos kaikille teille, jotka jaksatte tsempata ja olette matkassa mukana. Merkitsette minulle enemmän kuin osaatte edes arvata. Jatkakaa samalla rakkaudella.

-Laurell

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *